3

Interior

Exterior

Tot ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noul Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru ca tu sa ajungi la destinatie cu cel mai mic consum de combustibil. Motorul electric avansat iti permite sa ai deplasari mai scurte, cu emisii zero si poate fi incarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina, iti garanteaza ca poti merge cat de mult doresti si ajuta la reincarcarea bateriei in timpul functionarii. Acest Plug-in Hybrid nu e o optiune de compromis, e tot ce este mai bun in ambele lumi.

Usureaza deplasarea in conditii de trafic intens.

Tempomatul adaptiv inteligent mentine deplasarea la viteza aleasa. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, te va incetini vehiculul pentru a mentine distanta de siguranta. Apoi, odata ce drumul din fata devine liber, sistemul va reaccelera automat pana la viteza aleasa. Iar impreuna cu Sistemul de Asistenta pentru Mentinerea Benzii, care ajuta la prevenirea depasirii neintentionate a liniilor de demarcatie, iti vor transforma calatoriile lungi in unele chiar si mai placute.

Acceseaza o lume a conectivitatii

Noul Kuga este acum disponibil cu un modem integrat FordPass Connect ****, care iti ofera o intreaga gama de functii noi, pentru ca deplasarile tale sa treaca la un nivel superior de calitate. Beneficiezi de Wi-Fi ***** de pana la 4G, pentru maximum zece dispozitive, trimiti destinatii catre sistemul de navigare al masinii direct de pe telefonul tau si obtii in timp real actualizari privind traficul 1, pe toata durata deplasarii. Functiile avansate de control de la distanta iti permit sa controlezi si monitorizezi noul Kuga de oriunde te-ai afla; foloseste-ti telefonul pentru a-ti localiza vehiculul, pentru a-i bloca sau debloca usile si chiar pentru a-i porni motorul de la distanta ca sa iti incalzeasca masina in zilele friguroase.

Un sistem care protejeaza pietonii

Asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, utilizeaza o tehnologie cu camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a reduce gravitatea unei coliziuni frontale, sau a o evita.

Scaunele flexibile, pe nevoile tale

Noul Kuga este conceput pentru a fi gata de orice, cu un nou design interior dinamic, care iti ofera libertate extrema si se adapteaza la orice calatorie. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu in plus pentru picioare, la scaunele din spate? Scaunele flexibile din spate gliseaza in fata si in spate, pentru a se potrivi nevoilor tale, asa ca nu vei avea nicio problema sa iei cu tine tot ce iti e necesar.

Caracteristici