SERVICE - PROGRAMARI

Personalul nostru calificat te ajută să îţi păstrezi vehiculul în condiţie optimă, contribuind şi la păstrarea unei valori ridicate de revânzare. Echipa noastră de service cunoaşte în amănunt vehiculele Ford şi este, deci, în măsură să îţi ofere cele mai bune solutii de service si piese de schimb de origine.

Consilier piese 0751266434

PIESE ORIGINALE FORD

SIGURANTA

Suntem hotărâţi să ne asigurăm că autoturismul tău Ford oferă protecţie optimă atât pentru pasageri cât şi pentru pietoni. Astfel, Piesele Originale Ford sunt concepute, construite şi testate să îndeplinească şi să depăşească standardele stabilite de siguranţă şi cerinţele pentru omologare.
De exemplu, teste independente comparative efectuate de Motor Industry Research Association (MIRA) în numele Ford Europa în 2006 demonstrează că riscurile de vătămare în cazul unei coliziuni cu un pieton sunt cu până la 17% mai mari în cazul unei capote similare care ne-a copiat.

CALITATE

Standardele ridicate de design şi construcţie ale Pieselor Originale Ford asigură compatibilitatea şi gradul ridicat de finisare al acestora, fiabilitatea precum şi performanţa lor. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect, fără a fi forţate, fără interstiţii sau distorsiuni, oferind acelaşi grad de finisare ca piesele folosite pe linia de producţie.

IDENTIFICARE

Puteţi depista o Piesă Originală Ford după marca afişată. Marca noastră înregistrată este deseori expusă într-o poziţie care o scoate în evidenţă.

PERFORMANTA

Toate piesele autoturismului tău Ford sunt concepute să conlucreze pentru performanţe optime, confort deplin şi eficienţă maximă a consumului. Acest lucru este valabil şi pentru Piesele Originale Ford care sunt construite urmând aceleaşi specificaţii stricte ca şi piesele montate în fabrică.

VALOARE

Păstreză Fordul tău 100% Ford, astfel şi viitorii proprietari vor fi bucuroşi. Dacă îţi vinzi vehiculul, potenţialii cumpărători vor fi satisfăcuţi să audă că ai folosit numai Piese Originale Ford. Este o asigurare în plus, pentru care vor fi dispuşi să plătească mai mult.

GARANTIE

Fie că este vorba de asigurare de service, reparaţii sau tinichigerie, sau de alegerea de Accesorii Ford, Garanţia Ford îţi oferă linişte deplină pentru o perioadă de până la doi ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă te decizii să-ţi vinzi Fordul, garanţia transferabilă este un beneficiu suplimentar pentru noul proprietar.Garanţia anti-perforare de la Ford pentru întregul vehicul rămâne valabilă numai dacă se folosesc Piese Originale Ford pentru reparaţii.

Garanţia noastră de producător Ford asigură o utilizare fără griji a vehiculului tău pe o perioadă de până la doi ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă vinzi autoturismul tău Ford, garanţia este transferabilă – un beneficiu adiţional real pentru noul proprietar..

Prelungeşte garanţia noului tău vehicul cu un plan Ford Protect şi bucură-te de o utilizare îndelungată fără griji:

  • Gratuitate pentru majoritatea reparaţiilor, timp de până la doi ani;
  • Nicio surpriză neplăcută – o singură plată;

Reparaţii în caz de pană ori ajutor pentru a ajunge la destinaţie, în 32 de ţări europene

Reprezentantii Ford / Centrele Autorizate de Reparaţii folosesc numai piese de schimb Ford pentru reparaţiile acoperite de garanţie. Aceste piese îndeplinesc standardele noastre stricte de calitate şi siguranţă, ceea ce înseamnă că performanţa şi valoarea Fordului tău nu vor fi afectate.

Garanţia ta pentru suprafeţele vopsite începe şi se termină odată cu garanţia ta de bază Ford. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru a afla perioadele de garanţie ale vehiculului tău.

Caroseria ta Ford este garantată împotriva perforării dinspre interior timp de până la 12 ani (în funcţie de model). Pentru a menţine această garanţie, supune Fordul tău la verificări regulate ale caroseriei şi a vopselei (care pot fi combinate cu inspecţiile de service) după cum este descris în cartea de service.

Caroseria ta Ford este garantată împotriva perforării dinspre interior timp de până la 12 ani (în funcţie de model). Pentru a menţine această garanţie, supune Fordul tău la verificări regulate ale caroseriei şi a vopselei (care pot fi combinate cu inspecţiile de service) după cum este descris în cartea de service.

În cazul unei defecţiuni sau dacă vehiculul tău nu porneşte, serviciul de Asistenţă Ford îţi stă la dispoziţie pentru ajutor în aproape toate ţările Europei. Este nevoie doar de un apel telefonic şi ajutorul va veni – fie că ai nevoie de reparaţii gratuite la faţa locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasă sau oricare altul din serviciile noastre. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru perioadele de asigurare ‘Asistenţă Ford’ ale vehiculului tău.